Forum Ekoosada
Szukam partnera do wspólnego życia w ekowiosce - Wersja do druku

+- Forum Ekoosada (https://ekoosada.pl/ekowioska)
+-- Dział: POSZUKIWANIA LUDZI I MIEJSCA (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: SZUKAM-OFERUJĘ SĄSIEDZTWO, TOWARZYSTWO, WSPÓŁPRACĘ (/forumdisplay.php?fid=52)
+--- Wątek: Szukam partnera do wspólnego życia w ekowiosce (/showthread.php?tid=1250)

Szukam partnera do wspólnego życia w ekowiosce - mipe87 - 26.09.2019 15:36

Witajcie,

Nazywam się Michał, mam 32 lata. Od dawna interesuję sie permakulturą i tematem ekowiosek. Chciałbym w takiej zamieszkać oraz wspólnie ją budować i tworzyć wraz z innymi mieszkańcami. Mam też jedno pytanie. Czy w ekowioskach akceptowane sa osoby homoseksualne? Pytam, ponieważ jestem gejem, i chciałbym mieszkać w ekowiosce z bliskim mi mężczyzną. Czy są wśród mieszkańców ekowieosek także osoby homoseksualne? Będę wdzięczny za odpowiedź.

Michał

RE: Szukam partnera do wspólnego życia w ekowiosce - jacekw - 26.09.2019 18:10

Cześć!

Kompletnie nie rozumiem pytania. A co ma orientacja do ekowiosek czy permakultury? 
Jesli już szukać jakiegoś związku, to spodziewał bym się spotkać w takich środowiskach ludzi jak najbardziej otwartych :)

A jeśli nawet byś trafił na jakiś dzielnych wyklętych pamiętamy alleluja, to cóż - po prostu się nie dogadacie.

Problem jest zupełnie inny - jeśli pytasz o Polskę, to u nas prawie nie ma ekowiosek, więc w sumie trudno udzielić tutaj jakiejkolwiek konkretnej odpowiedzi. No i każda taka społeczność jest inna, więc najlepiej pytaj tam gdzie myślisz się udać.

Powodzenia :)