![]() |
Szukam wolontariuszy. - Wersja do druku +- Forum Ekoosada (https://ekoosada.pl/ekowioska) +-- Dział: POSZUKIWANIA LUDZI I MIEJSCA (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: GIEŁDA OFERT: Bezinteresownie / za opiekę (/forumdisplay.php?fid=43) +--- Wątek: Szukam wolontariuszy. (/showthread.php?tid=652) |
Szukam wolontariuszy. - Amelia - 26.05.2016 16:52 Witam, Jak co roku szukam wolontariuszy do pomocy w moim gospodarstwie ekologicznym w woj. zachodniopomorskim. W tym roku pomoc potrzebna jest przy segregowaniu i układaniu drewna opałowego oraz pracach porządkowych w budynku gospodarczym. Można przyjechać na kilka dni, bądż zostać dłużej. Oferuję nocleg w przyczepie campingowej bądż we własnym namiocie oraz wyżywienie. RE: Szukam wolontariuszy. - km27s - 25.07.2016 11:13 Witam, Czy ogłoszenie nadal jest aktualne? RE: Szukam wolontariuszy. - Felja - 11.05.2017 20:08 Witaj Amelia, jeżeli nadal szukasz wolontariuszy, jestem zainteresowana. Napisałam więcej na priv. RE: Szukam wolontariuszy. - ewamewa87 - 19.05.2017 18:56 Witam czy oferta jest jeszcze aktualna? RE: Szukam wolontariuszy. - Amelia - 21.05.2017 18:24 Oferta jest nadal aktualna, a ja jak co roku szukam osób do pomocy. Jesli ktos jest zainteresowany to proszę pisac na priv, pozdrawiam |