![]() |
Projekt - osada - Wersja do druku +- Forum Ekoosada (https://ekoosada.pl/ekowioska) +-- Dział: POSZUKIWANIA LUDZI I MIEJSCA (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: SZUKAM-OFERUJĘ SĄSIEDZTWO, TOWARZYSTWO, WSPÓŁPRACĘ (/forumdisplay.php?fid=52) +--- Wątek: Projekt - osada (/showthread.php?tid=857) |
Projekt - osada - Enigman - 03.03.2018 15:32 Witam ! Razem ze znajomym planujemy stworzyć coś na styl eko osady, najprawdopodobniej w górskich okolicach Kotliny Kłodzkiej (Dolny Śląsk). W związku z tym poszukujemy osób chętnych dołączyć się do tego pomysłu lub osób szukających miejsca ucieczki od codzienności i azylu. Poszukujemy ludzi otwartych i pomysłowych, którzy interesują się ekologią i zdrowym trybem życia. Ludzi którzy będą mieli pomysł na rozwój tegoż miejsca. Ludzi młodych jak i starszych. Ludzi którzy chcieli by stworzyć coś swojego i autentycznego, bez konieczności zamykania się przed światem. Zapraszam po więcej szczegółów w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam, M. RE: Projekt - osada - poszukujaca - 09.06.2019 17:07 Witajcie.Jestem Alina samotna emerytka która chcialaby dołączyć do osady.Jestem sprawna fizycznie i umyslowo.Czy mam jakieś szanse? pozdrawiam Alina |