![]() |
Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Wersja do druku +- Forum Ekoosada (https://ekoosada.pl/ekowioska) +-- Dział: POSZUKIWANIA LUDZI I MIEJSCA (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: SZUKAM-OFERUJĘ SĄSIEDZTWO, TOWARZYSTWO, WSPÓŁPRACĘ (/forumdisplay.php?fid=52) +--- Wątek: Zaopiekuję się domem, praca na wsi (/showthread.php?tid=874) |
Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Malgo1234 - 21.05.2018 17:00 Dzień dobry; Niedawno odkryłam to forum i stronę, które są kopalnią rad i pomysłów. Cieszę się, że istnieje takie miejsce w sieci. Mam 27 lat i od jakiegoś już czasu myślę o rozpoczęciu życia na wsi, zakończeniu 'kariery', po prostu wyjazdu z dala od miasta. Myślę, że przyszedł moment żeby wdrożyć mój plan w życie a znalezienie Waszej strony tylko mnie zmobilizowało, postanowiłam napisać. Czytałam wiele wątków i widziałam różne propozycje, z których autorami próbowałam się też kontaktować. Oprócz tego pomyślałam, że sama spróbuję coś o sobie napisać, może kogoś zainteresuje moja propozycja. Zaopiekuję się domem, ogrodem, zwierzętami, gospodarstwem czy siedliskiem. Mieszkanie w zamian za pracę/wynagrodzenie/wolontariat, praca w gospodarstwie agroturystycznym- każda z opcji może być ciekawa. Żadna praca nie jest mi straszna- przy zwierzetach czy w ogrodzie. Jeżdżę konno. Kury, kaczki, kozy, psy, koty, konie i inne zwierzęta to tylko plus. Jesli jest ktoś, kto potrzebuje pomocy czy rąk do pracy; ktoś komu mogły by przydać się mój zapał i chęć do pracy, proszę o kontakt :) RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - justyna - 23.05.2018 22:01 hej, napisałam na priv :-) RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - ohayo - 31.05.2018 08:16 Malgo1234 znajdź sobie przyjaciela płci przeciwnej o podobnych zainteresowaniach, wtedy będzie łatwiej :) RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Malgo1234 - 01.06.2018 23:59 justyna; dziękuję za wiadomość! ohayo; też dziękuję za radę, masz dużo racji, że może być łatwiej ;) RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - ohayo - 02.06.2018 15:46 Blisko mnie pojawiła się oferta pracy w gospodarstwie agroturystycznym. Płaca minimalna, ale zakwaterowanie i wyżywienie gratis. Szczegóły na priv :) RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Malgo1234 - 02.06.2018 20:04 ohayo, bardzo ciekawe, juz do Ciebie piszę o te szczegóły! :) RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Mars - 19.06.2018 23:58 Witam 4 osobowa rodzina potrzebuje pomocy przy pracach budowlanych i przy codziennych obowiązkach w domu, z dziecmi , gotowanie itp,przyjmiemy każdą pomoc w zamian możemy zaproponować miejsce do życia i wynagrodzenie wspólne wyjazdy i zdobywanie wiedzy. Pozdrawiamy serdecznie 794088536 RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - zuraw - 23.05.2019 21:56 cześć czy nadal poszukujesz miejsca z dala od zgiełku ? RE: Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Kweczke1212 - 03.08.2019 17:57 (23.05.2018 22:01)justyna napisał(a): hej, napisałam na priv :-)Witam szukam tez jakiegos miejsca dla mnie i synka 2 latka zajme sie domem pracami |