ostatnie wpisy ostatnio w galerii SZUKAJ

Zaopiekuję się domem, praca na wsi
Autor Wiadomość
Malgo1234 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 5
Zaopiekuję się domem, praca na wsi
Dzień dobry; 

Niedawno odkryłam to forum i stronę, które są kopalnią rad i pomysłów. Cieszę się, że istnieje takie miejsce w sieci.

Mam 27 lat i od jakiegoś już czasu myślę o rozpoczęciu życia na wsi, zakończeniu 'kariery', po prostu wyjazdu z dala od miasta.
Myślę, że przyszedł moment żeby wdrożyć mój plan w życie a znalezienie Waszej strony tylko mnie zmobilizowało, postanowiłam napisać. 
Czytałam wiele wątków i widziałam różne propozycje, z których autorami próbowałam się też kontaktować. Oprócz tego pomyślałam, że sama spróbuję coś o sobie napisać, może kogoś zainteresuje moja propozycja. 

Zaopiekuję się domem, ogrodem, zwierzętami, gospodarstwem czy siedliskiem. Mieszkanie w zamian za pracę/wynagrodzenie/wolontariat, praca w gospodarstwie agroturystycznym- każda z opcji może być ciekawa. Żadna praca nie jest mi straszna- przy zwierzetach czy w ogrodzie. Jeżdżę konno. Kury, kaczki, kozy, psy, koty, konie i inne zwierzęta to tylko plus. 

Jesli jest ktoś, kto potrzebuje pomocy czy rąk do pracy; ktoś komu mogły by przydać się mój zapał i chęć do pracy, proszę o kontakt :) 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.05.2018 17:02 przez Malgo1234.)
21.05.2018 17:00
Wpisy użytkownika Cytuj"

Wiadomości w tym wątku
Zaopiekuję się domem, praca na wsi - Malgo1234 - 21.05.2018 17:00