ostatnie wpisy ostatnio w galerii SZUKAJ

Szukam budowniczego ziemianki
Autor Wiadomość
kwiatbzu Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Szukam budowniczego ziemianki
Szukam kogoś kto zbuduje mi ziemiankę mieszkalną-Szczęśliwy
 do pomieszkiwania przebywania czasowo na działce.
 Mam piękną skarpę która się idealnie do tego nadaje. Ziemianka ok 20m2- 25 m2. W środku pokój z małym aneksem kuchennym, koza do grzania i gotowania , mała łazienka z toaletą kompostową i wanną. Wydzielona sypialnia.  Od frontu drzwi pośrodku i 2 okna po bokach drzwi. Materiały naturalne, drewno, kamień, beton konopny, glina , piasek, keramzyt do izolacji może być coś sztucznego. Może to być pół ziemianka..czyli 3 ściany wkopane w ziemię przylegające do wykopu..ściana frontowa z czegoś tam, nad tym dach kontsrukcja dachu drewniana, ocieplenie..pokrycie..Ziemianka ma być dobrze zaizolowana od wilgoci i w miarę ciepła. 
Działkę mam na Warmii w okolicy Jezioran. MAM Pana z koparką który wykopie mi dziurę na ziemiankę. Szukam kogoś pozytywnego kto ma doświadczenie w budowaniu ziemianek lub nigdy czegoś takiego nie budował a chciałby zbudować i ma pojęcie jak to zrobić. Oczko Wszystko chciałabym żeby się zamknęło w 10 tys. Kiedy? Jak najszybciej Duży uśmiech Najlepiej jeszcze we wrześniu lub październiku jeśli się da. 

Załączone pliki Miniatury

26.08.2018 19:54
Wpisy użytkownika Cytuj"
wszebad Offline
Użytkownik

Liczba postów: 89
RE: Szukam budowniczego ziemianki
i jak z tą ziemianką ...budowa ruszyła ?

Howgh
29.07.2019 17:28
Wpisy użytkownika Cytuj"
kwiatbzu Offline
Początkujący
**

Zamiast ziemianki postanowiłam zbudować od razu dom właściwy. Teraz czekam aż pojawi się mężczyzna z którym. Chciałabym go zbudować i w nim razem mieszkać 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2019 17:33 przez kwiatbzu.)
29.07.2019 17:31
Wpisy użytkownika Cytuj"
Ziemir Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 10
Mogę ci ją postawić, mogę z cegły w kształcie np kopuły bądź takich pięknych starych stropów, lecz z tym zabawy, nie mówię nie? Bądź z kamienia, ewentualnie kopiec mieszkalny, z angielskiego to się jakoś nazywa. Za jakieś dwa trzy miesiące mógłbym to zrobić, słucham twojej propozycji, sława!;)
01.08.2019 00:00
Wpisy użytkownika Cytuj"
kwiatbzu Offline
Początkujący
**

Gdybym miała dużo pieniędzy pewnie byłabym zainteresowana Twoja propozycja. Ale nie mam i zbieram na dom właściwy duży w którym zmieszcze się ze wszystkim i będę mogła zamieszkać i mieszkać cały rok. No i nie chce mieszkać na wsi sama z dzieckiem więc szukam mężczyzny do wspólnego tworzenia naszej przestrzeni Miłości budowy domu. Tworzenia ogrodu i życia w harmonii że sobą i natura w Miłości. Ten mężczyzna jest niezbędny bo ziemia potrzebuje gospodarza. Więc jak go znajdę to będziemy wspólnie podejmować decyzje i tworzyć i rozwijać wizję i przekształcać marzenia w rzeczywistość. Pozdrawiam serdecznie  Ela 
01.08.2019 21:56
Wpisy użytkownika Cytuj"
Ziemir Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 10
Wspaniałości kochana
01.08.2019 23:08
Wpisy użytkownika Cytuj"
kwiatbzu Offline
Początkujący
**

Dziękuję Ziemir 
(:))Jeśli znasz mężczyznę który ma podobne marzenia do moich możesz go do mnie wysłać 
02.08.2019 14:04
Wpisy użytkownika Cytuj"