MultiKrzysio
Początkujący

Liczba postów: 2
|
Szukam ludzi by odnaleźć prawdziwego siebie
Dzień dobry.
Mam 41 lat, ciałem i duchem połowę tego. Chciałbym żyć i pracować blisko natury. Myślę o ucieczce z miasta, by rozpocząć nowy rozdział, może nawet narodzić się na nowo ;-) Szukam wioski, wspólnoty, wolnych, otwartych ludzi, do których mógłbym dołączyć.
Jestem twórcą z zapędami inżynierskimi, producentem muzyki i realizatorem dźwięku. To moja największa pasja. Mam także duże doświadczenie w budownictwie i konstruowaniu różności, grafice komputerowej i tradycyjnej. Poza tym potrafię projektować i szyć ubrania.
Jestem otwarty na ludzi, zorganizowany, pracowity i szybko się uczę. Nie straszne mi nowe wyzwania. Mam trochę pojęcia o ogrodnictwie, ekologii i życiu na wsi. Interesują mnie odnawialne źródła energii i szeroko pojęta samowystarczalnoś. Prowadzę zdrowy styl życia. Kocham zwierzęta.
Wierzę, że jest "gdzieś tam" moje miejsce na ziemi. Pomóżcie wskazać do niego drogę.
Pozdrawiam wszystkich.
Krzysztof
km77@onet.eu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2018 15:02 przez MultiKrzysio.)
|
|
29.06.2018 14:59 |
|
aneczka7
Początkujący

Liczba postów: 1
|
RE: Szukam ludzi by odnaleźć prawdziwego siebie
Cześć Kochani,
chętnie przyłączę się do Was we wspólnym projekcie: nie boję się pracy, uwielbiam pracować w ziemi, choć rzadko mam okazję, bo póki co jestem mieszczuchem :) ale właśnie chcę to zmienić. uczę jogi, chętnie podzielę się pasją, stworzę miejsce na warsztaty i regularne zajęcia dla mieszkańców wioseczki, również robię rzeczy z włóczki, kiedyś parałam się muzyką, więc w głębi duszy jestem muzykiem, choć na codzień śpiewam tylko mantry, hehe. Pozdrawiam serdecznie, Ania
|
|
25.09.2020 10:06 |
|